Welcome to another hack-night in Gothenburg

This post is in Swedish, please ignore if it does not make sense to you.

Välkomna till en hackafton den 23/4.

Vi träffas och hackar på våra projekt, samt lyssnar till två korta föredrag. Vi bjuder på lättare förtäring under hackandet och sedan
drar vi vidare till Biljardpalatset och umgås.

Spelar licensen någon roll?

Henrik o Rikard / Morus
Vi tittar på hur företag idag använder FOSS. Vilka möjligheter finns och vilka trender ser vi nu. Vi börjar och avslutar med ett licens-Quiz.

Introduktion till BeagleBone Black

Johan o Jeremiah / Pelagicore
Vi presenterar BeagleBone Black-plattformen – en perfekt utgångspunkt för Linux-baserade hårdvaruhack. Vi bygger en Yocto-baserad distro för den, men kör även en färdigbyggd Debian-distro.

Pelagicore sponsrar med mat och lokaler!

4 thoughts on “Welcome to another hack-night in Gothenburg”

  1. Tjena! Hur är det upplagt? Finns det möjlighet för oss som inte är så tekniskt kunniga att vara delaktiga eller lyssna eller kommer det störa mer än bidra?

  2. Alla är välkomna. Vanligen hackar vi lite mellan snacken, men det får ju att hänga och kolla på vad andra gör. Trevligt umgänge med likartade intressen.

  3. Vilka roliga ämnen som kommer att tas upp…var det inte påsk så hade jag nog satt mig på tåget från Västerås. Men det är ju tyvärr påskledigt när detta går av stapeln så då befinner jag mig betydligt längre norröver i Sverige. Spelas någon/båda presentationerna in?

  4. Vi har ingen plan att spela in föredragen just nu, men det tål att tänkas på. Tråkigt att det krockar med påsken…

Comments are closed.